Zašto odabrati slavu?

Za nove kupce to je prvi put da se poznajemo. Mi smo u početku stranci, koji mogu izdržati dva pola zemlje. Dakle, za vas, vaše brige
slede pitanja. Pa razjasnimo vaše sumnje i učinite da se bolje razumijemo.

1. Ko je slava? Da li ste pouzdan dobavljač?
2. Kvaliteta? Je li to kvalitetno kako se očekuje?
3. Da li je zajamčeno plaćanje ili kvaliteta?
4. Da li je vaša cijena konkurentna?
5. Šta kažete na vaše usluge? I usluge nakon prodaje?

U redu, onda, razjasnimo vaše sumnje jedna za drugom kao što slijedi:

1. Ko je slava? Da li ste pouzdan dobavljač?

Glory Enterprise je osnovan 2008, sa već 11 godina istorije. Nalazimo se u Zhengzhou-u, koji se nalazi u središtu Kine. Mi smo se fokusirali na opremu za hranu / zalogaje. Nakon 11 godina razvoja, iz trgovačke kompanije smo prerasli u Enterprise.

Sada imamo vlastitu tvornicu i 2 međunarodne trgovačke kompanije, uključujući Create / Glory / Yituo.Create je uglavnom s dvije grane za proizvodnju. Jedna je za proizvodnju kolica za hranu / kamiona za hranu, dok je druga za proizvodnju strojeva za sladoled. Naš je sa ukupno 10000 kvadratnih metara. Trenutno imamo 40 radnika za naše tvornice kolica za hranu, dok je 35 radnika za naše tvornice strojeva za sladoled. Imamo dva odjela za istraživanje i razvoj. Jedno je za kolica za hranu, dok je drugo za stroj za sladoled .Pri našem izvoznom odjeljenju, uglavnom imamo 24 prodavača. Naš tim je iskusan, mlad, strastven i kooperativan!

Imamo i 4 web stranice na alibabi koja postoji s gotovo 8 godina povijesti. A našu tvornicu i kompaktne proizvode odobrio je alibaba.
image

2. Kvaliteta? Je li to kvalitetno kako se očekuje?